Verander je keukenstijl tijdens Black Friday 2020!

Verander je keukenstijl tijdens Black Friday 2020!

Black Friday komt er weer aan! Vrijdag 27 november 2020 mogen er weer mooie kortingen weggegeven worden. Black Friday 2020 wordt weer een mooie dag bij Keukenloods. We kennen Keukenloods als een bedrijf dat met Black Friday mooie kortingen geeft voor al hun producten. Om een leuk bruggetje te maken zien we altijd dat de Amerikaanse koelkast van spectaculaire kortingen geniet. De Black Friday dagen komen natuurlijk uit Amerika en Amerikaanse producten mogen dan natuurlijk niet vergeten te worden.

In Amerika is Black Friday ook op 27 november 2020 en dat komt omdat dit de dag is na Thanksgiving. Dit wordt beschouwd als de start van het seizoen voor de kerst. In deze dagen moeten dan dus ook kerstinkopen gedaan worden. Een periode waarin Amerikanen dus veel uitgeven en even hun hand vinger van de knip houden. Deze periode worden veel kortingen gegeven om onderling te concurreren. Een logische keuze voor veel ondernemers.

Deze ontwikkeling is overgewaaid naar Nederland en dus ook bij Keukenloods. Keukenloods pakt nog verder uit om niet alleen 27 november 2020 kortingen aan te bieden, maar de hele week. Black Friday week ook wel genoemd. Iets dat je niet wilt missen!

Reacties zijn gesloten.