Jouw T-shirt Style

Jouw T-shirt Style

Wellicht denk je nou pff een T-shirt met style? Dan kan ik je vertellen dat je niet echt met de mode mee gegaan bent! Vroeger was een T-shirt voornamelijk een kledingstuk dat onder andere kleding gedragen werd. Uiteraard waren er enkele uitzonderingen zoals het dragen van een T-shirt tijdens en sporten of tijdens het tv kijken op de bank. Vandaag de dag is een T-shirt niet meer weg te denken uit het modebeeld! Een uitgaansgelegenheid bezoeken in een mooie broek met bijpassend T-shirt is helemaal niet gek! Ook wordt er veel meer gecombineerd met verschillende kleuren shirts onder bijvoorbeeld een net pak.

De hals van je T-shirt

Nog een grote verandering ten opzichte van vroeger! De hals van je moderne T-shirt is vaak een V-hals. De ronde hals wordt nog wel gedragen maar is steeds minder populair. Dat is niet gek want een V-hals accentueert de mannelijke borstkas waardoor deze breder lijkt! Je hoeft hiervoor helemaal niet afgetraind te zijn, dit is gewoon een effect dat een T-shirt met V-hals teweeg brengt. Waar het enkele jaren geleden begon met een kleine V in de hals, is deze in de mode van nu zeer diep! Een diepe V-hals wordt sexy gevonden door de vrouwen en het geeft een coole look. Als je een T-shirt met V-hals gaat aanschaffen kun je tegenwoordig dus kiezen tussen een Basic V-hals, een diepe V-hals en een Extra diepe V-hals!

De kleur van je T-shirt

Ook op dit gebied zie je dat er een grote verschuiving heeft plaatsgevonden in de mode van vroeger en die van nu. Waar voorheen alleen witte shirts verkrijgbaar waren, zie je ze nu in de winkel liggen in alle kleuren van de regenboog! Prachtige prints en mooie opdrukken sieren ons modebeeld. Een T-shirt dat gedragen wordt onder andere kleding, is in heel veel gevallen nog steeds wit. Echter is dit helemaal geen logische keus! Want leg je outfit maar eens klaar en hou daar dan in plaats van een wit T-shirt eens een grijs of zwart T-shirt bij. Wat zie je? Juist! Zeer waarschijnlijk kleurt het zwarte of grijze shirt mooier bij je outfit. Licht grijze shirts staan vaak mooi bij donkere kleding. Donker grijze shirts zijn weer mooi op lichte en velgekleurde kleding.

Kwaliteit van je T-shirt

Of je nou een wit, grijs of zwart shirt wilt aanschaffen, een T-shirt met V-hals of juist een ronde hals, er is één punt heel belangrijk! De kwaliteit van je T-shirt! Koop je een T-shirt van slechte kwaliteit dan kun je dit shirt binnen enkele wasbeurten alleen nog maar als poetsdoek gebruiken. De kleur is vervaagd en het model van je T-shirt is verdwenen. Wellicht denk je nog: Maar ik heb me toch aan de wasvoorschriften gehouden en het juiste wasmiddel gebruikt? Ondanks het T-shirt niet duur was is het nu je het maar één keer gedragen hebt, toch een duur shirt!

Hoe bepaal je de kwaliteit van je T-Shirt?

Een T-shirt van 100% katoen is vaak een kwalitatief goed shirt. Katoen zit lekker, neemt goed vocht op en behoud lang het model van je shirt. Soms wordt katoen gemengd met een klein beetje elastaan. Ook dit zijn prima shirts, door de elastaan kan er een betere pasvorm in het shirt gemaakt worden. Om de kwaliteit van het shirt dat je wilt kopen te kunnen bepalen, kun je ook kijken naar de stiknaden van het shirt. Dubbel gestikte naden zijn altijd steviger en houden het T-shirt goed in model. Ben je op zoek naar een mooi kwalitatief goed shirt kijk dan op de website van ShirtsofCotton en je zult nooit een miskoop ondergaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

66 + = 71