Jacques Britt overhemden

Jacques Britt overhemden

Als je een overhemden liefhebber bent dan ken je vast en zeker het merk Jacques Britt. Ken je het niet dan wordt het zeker tijd om de kennismaking aan te gaan! Jacques Britt is een Duits en heel degelijk merk. De hoge kwaliteit overhemden zorgen voor langdurig draagcomfort. Alleen de beste kwaliteit katoen is goed genoeg voor de overhemden van Jacques Britt. Jacques Britt overhemden kenmerken zich door de subtiele details en de uitstekende afwerking. Deze overhemden zijn voor iedere gelegenheid geschikt en worden over de hele wereld veelvuldig gedragen door allerlei type mannen.

Blue Label en Brown Label overhemden

De collectie van het merk Jacques Britt kent twee series. Allereerst de serie Blue Label. Dit Slim Fit modellen. Wat betekend dat overhemden getailleerd zijn waardoor ze strakker rondom de buik zitten en de schouders breder laten uitkomen. Deze overhemden zijn zeer geschikt voor slanke mannen. Daarnaast heeft Jacques Britt ook de serie Brown Label. Dit zijn Custom Fit overhemden. Deze overhemden zijn zeer licht getailleerd waardoor ze vooral door mannen gedragen worden met een normaal postuur.

Jacques Britt Brown Label

Hieronder enkele overhemden die behoren tot de Jacques Britt Brown Label collectie:

  • Boston (oxford weving)
  • Ben (satijn)
  • Ben EL (extra lang)
  • Oxford (chambray weving)

Jacques Brit Blue Label

Hieronder enkele overhemden die behoren tot de Jacques Britt Blue Label collectie:

  • John (satijn/Stretch
  • Kai (cutaway boord)
  • John Uma (dubbele manchet)
  • Maxim Gala Uma (gala met vadermoordenaar boord)
  • Anvers (gelimiteerde prints)

Stijlvolle hemden in mooie sprekende kleuren

Het Jacques Britt overhemd kenmerkt zich door de sprekende kleuren en mooie dessins. Denk hierbij aan een haarfijne streep op een effe kleur met satijnen finish. Deze overhemden kunnen zowel zakelijk gedragen worden als casual.

Gerd Seidensticker

Het merk Jacques Britt werd in 1969 opgericht door Gerd Seidensticker. Gerd had een hele duidelijke visie over zijn overhemden. Hij wilde overhemden ontwikkelen voor kieskeurige klanten. Zijn doel was het produceren van topkwaliteit. Met het merk Jacques Britt wilde hij een internationaal product neerzetten. En… dat is hem gelukt!

Waarom de naam Jacques Britt?

Gerd Seidensticker was slim hij koos voor een naam die gedeeltelijk Frans was en gedeeltelijk Engels. Hierdoor ontstond de wereldwijde befaamde naam: Jacques Britt! De overhemden worden tegenwoordig overal ter wereld met heel veel plezier gedragen.

De kwaliteit van Jacques Britt overhemden

Het feit dat het merk Jacques Britt deel uitmaakt van de Seidensticker Group of Companies zorgt er direct voor dat het toegang heeft tot negentig jaar ervaring in het maken van overhemden. Mede hierdoor is Jacques Britt niet zomaar een modemerk, maar een kwalitatief hoogstaand merk met een eigen verhaal geworden.

Het oo zo bekende zebra logo

Niet direct kreeg het Jacques Britt merk het logo met een zebra. Dit gebeurde pas met het 40 jarige lustrum van het merk. Een zebra straalt vrijheid uit. Maar ook elegantie en een tikkeltje arrogantie. Precies de kenmerken die ook het Jacques Britt overhemd uitstraalt. Een perfect passend logo bij een perfect overhemd dus!

Dit is mijn favoriete overhemd

Het is inmiddels wel duidelijk dat de ontwerpers van Jacques Britt er alles aan doen om een zo goed mogelijk draagcomfort te bieden. Jacques Britt is dan ook pas echt tevreden als de drager zegt: Dit is mijn favoriete overhemd!!! De perfecte pasvorm voor iedere lichaamsbouw, de fijne details en een gedetailleerde afwerking zorgen voor een geheel nieuwe ervaring en een perfecte look. Ken je het merk nog niet dan is het zeker de moeite waard om snel kennis te gaan maken. Zodat ook jij gaat zeggen: Dit is mijn favoriete overhemd!! Kijk voor de gehele collectie Jacques Britt overhemden op de website van Overhemden.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

47 − 43 =