Original Penguin, merk met een knipoog

Original Penguin, merk met een knipoog

Kledingmerk Original Penguin is er één om in de gaten te houden. Het modieuze Amerikaanse lifestylemerk is van hoge kwaliteit en is ontworpen met frisse ideeën. Hierdoor is het merk een lust voor het oog. Shop dit merk en nog meer herenkleding online bij Suitable!

 

Pete de pinguïn

Pete de pinguïn

Wat in 1955 begon met een slok teveel is uitgegroeid tot een succesvol kledingmerk. Toen Abbot Pederson wat tijd te doden had op een vlucht vanuit New York besloot hij een bar in te duiken voor wat whisky. Toen hij vervolgens een verkeerde straat in sloeg stond hij ineens voor een winkel met opgezette dieren, hij was op slag verliefd op een pinguïn genaamd Pete. Hij besloot hem mee te nemen als drinking buddy op zijn vlucht. Na een cocktail of 3 stootte hij per ongeluk het hoofd van de pinguïn af. Een behulpzame stewardess had de oplossing: ze bond een strik om de nek van de pinguïn om het hoofd vast te zetten. Al grappend besloten ze op dat moment dat een pinguïn die er zo netjes uitziet wel vereeuwigd mocht worden. En zo is het logo ontstaan voor de poloshirts, als antwoord op de krokodil van Lacoste.

 

Hollywood iconen

 

Al snel na het ontstaan van het golfshirt, met de gelijkenis van Pete erop, was het merk geliefd bij legendes als Frank Sinatra, Dean Martin en Clint Eastwood. Tegenwoordig heeft het merk zijn kledingrange uitgebreid en bestaat de kledinglijn van Original Penguin uit een mix van iconische Amerikaanse sportkleding met een moderne stijl. Denk hierbij aan Original Penguin T-shirts, polo’s en sweaters.

Original Penguin

Lente/zomercollectie

 

Met de speelse campagnebeelden in een vrolijke, zomerse setting, trekt de collectie al snel de aandacht. Zowel het gebruik van frisse kleuren en verschillende stoffen, als het bijzondere logo, zorgt ervoor dat de collectie naar een hoger niveau wordt getild. De kledingstukken hebben een uitgesproken karakter door de trendy kleuren die komend seizoen niet in je garderobe mogen ontbreken. Is jouw Original Penguin polo of T-shirt toe aan vervanging? Gooi deze dan niet weg. Als je de polo terug stuurt naar Original Penguin zorgen zij ervoor dat het kledingstuk gerecycled wordt. Zo draag je nog bij aan een duurzame wereld ook.

 

Kortom, heb je oog voor detail, ga je voor een goede pasvorm en kwalitatief hoogwaardige kleding? Dan is het merk Original Penguin perfect voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 − = 65