My Jewellery Adventskalender

My Jewellery Adventskalender

De 2020 Adventskalender

Adventskalender 2020 My JewelleryIk weet niet hoe het met jullie is gesteld, maar ik kijk alweer reikhalzend uit naar de gezellige kerstdagen. En laat My Jewellery nu ook al volop bezig zijn met de voorbereidingen, bijvoorbeeld met de splinternieuwe adventskalender. Ik zie alweer enkele weken de kerstspullen in de winkels liggen, dus de voorbereidingen zijn inmiddels ook hier in volle gang. Wil je je dierbaren een geweldig kerstcadeau geven, verras ze dan met de adventskalender van My Jewellery! Ik weet in elk geval al wat ik mijn vrienden en familie ga geven, iets wat hen helpt om af te tellen naar de gezelligste dagen van het jaar. De My Jewellery adventskalender 2020 is vanaf nu verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Aftellen in december

Ik zie steeds meer mensen al aftellen tot de laatste weken van de decembermaand en dan heb ik het nog niet eens over het aftellen zoals we dat in de adventstijd doen. Sinds de 19e eeuw tellen we vanuit deze Christelijke traditie in de weken voorafgaand aan de kerst af tot het begin van de kerstdagen. Ik kan me nog goed herinneren dat we vroeger in de klas elke week een adventskaars aan mochten steken, de ideale manier om toe te leven naar de kerstdagen! Ik heb tijdens de adventstijd al heel wat adventskalenders gevuld met chocolaatjes versleten. En ja.. ik geef direct toe dat het me nog nooit gelukt is om netjes elke dag slechts één vakje te openen en het bijbehorende chocolaatje naar binnen te werken, totdat de kerst begon. Herken je dit en ben je net zo ongeduldig als ik? Dan is de adventskalender van My Jewellery al helemaal niet te doen! Deze is namelijk helemaal gevuld met prachtige cadeautjes uit de My Jewellery shop, hoe gaaf is dat! Elke dag vind je in de nieuwste kalender achter elk vakje weer een My Jewellery product. En heb je het uitgepakt, dan kun je er direct de sier mee maken. De enige keuze die je vooraf moet maken, is of je van zilveren of juist van gouden sieraden houdt. Ik kan me geen leukere verrassing bedenken dan de adventskalender van My Jewellery!

De My Jewellery Adventskalender, het ideale cadeau!

een spiksplinternieuwe adventskalender van My Jewellery

Als ik de kerstmuziek op de radio hoor en de eerste kerstversieringen opgehangen zie worden, dan begint het bij mij alweer te kriebelen. Elk jaar weer hetzelfde riedeltje: nieuwe kerstversieringen in huis halen, met een dikke trui aan voor de openhaard, de All You Need Is Love Kerstspecial op TV, cadeaus uitzoeken voor mijn vrienden en familie. Heerlijk elk jaar diezelfde voorpret, ik zou niet anders willen! Het leukst is misschien nog wel het zien van de verraste gezichten wanneer ik mijn dierbaren verras met de cadeaus waarvoor ik de hele stad heb afgestruind. En dit jaar weet ik wat er op nummer 1 staat als het gaat om een gaaf cadeau om te geven: de 2020 Adventskalender van My Jewellery. Ik durf te wedden dat dit een garantie op blije gezichten en een prachtige kerstverrassing is!

Ik weet dus al wat mijn perfecte cadeau om te geven tijdens deze kerstdagen gaat zijn. Heb ik jou ook overtuigd? Bestel dan gauw je My Jewellery adventskalender 2020 online en wees er snel bij, want op = op!

Reacties zijn gesloten.