De voor- en nadelen van het laten maken van een drone video

De voor- en nadelen van het laten maken van een drone video

Heb je wel eens het idee om een drone video laten maken voor een bepaald project? Bijvoorbeeld voor het promoten van je bedrijf of organisatie, maar heb je twijfels of het ook echt de investering waard is. Dan gaan we jein deze blogs ondersteunen om het juiste besluit te nemen. Hieronder tref je namelijk een aantal voor- en nadelen voor het laten creëren van een drone video ter promotie van jouw organisatie of bedrijf.

De nadelen van het laten maken van een drone video

Laten we het eens anders doen dan de rest en deze blog begin met het grootste nadeel van het laten maken van een drone video, namelijk: de prijs. Over het algemeen zijn drone video’s zijn niet goedkoop te noemen en bovendien moet er vooraf veel geregeld worden, zodat de perfecte luchtopnames gemaakt kunnen worden. Onze tip luidt dan ook: vraag bij meerdere fotografen offertes op, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken. Ideaal om te onderhandelen en jezelf te verdiepen in wat een drone fotograaf aanbiedt!

De voordelen van drone video’s

Drone video’s zijn helemaal van deze tijd! Sinds deze bestuurbare mini-helikopters op de markt zijn heeft videografie een nieuwe wending gekregen en kunnen er vanuit compleet nieuwe hoeken beelden worden gemaakt. Daarnaast is het een belangrijk aspect in marketing dat mensen liever video’s kijken dan dat ze zich moeten verdiepen in het lezen van een stuk tekst. De mix van luchtbeelden, mooi geluid en een heldere boodschap maken drone video’s tot krachtig instrument om jouw doelgroep mee te bereiken. Bovendien heeft een groot onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie.

Drone video’s VS Drone foto’s

Buiten het feit dat drone video’s super goed werken, kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van drone fotografie. Deze drone beelden zijn vaak een stuk minder prijzig, maar een foto zegt helaas wal een stuk minder dan een heldere video met boodschap.

Waar een drone video laten maken?

Als je op zoek gaat naar een drone videograaf zul je al snel merken dat er veel mensen zijn die deze dienst aanbieden. Van grote productiebedrijven tot eenmanspotters; het aanbod is gigantisch. Daarom is onze tip dan ook om minimaal 3 partijen te benaderen en het gesprek aan te gaan. Vervolgens kun je een keuzen maken op basis van prijs en gevoel. Naast het feit dat een drone videograaf je kan helpen met geweldige lucht beelden, is het natuurlijk ook extra fijn als degene met je meedenkt en snapt hoe jij het voor ogen hebt.

Reacties zijn gesloten.