Sokken tips voor de mannen voor najaar 2018

Sokken tips voor de mannen voor najaar 2018

Hey beste Nederlandse mannen. Hoe gaat het? Vandaag gaan we het hebben over sokken. Okay niet zo heel spannend. Maar toch enigszins belangrijk hoor, wie het kleine niet eert is het grote niet weer toch?

Sokken is een fijn kleding gebied want er verandert niet zo vaak wat. Zeker niet bij de heren sokken. Kijk bij dames jurkjes verandert alles van jaar tot jaar. Maar niet bij mannen sokken, daar blijft alles in principe voor altijd hetzelfde.

Dit is wat je moet weten:

Kleuren: zwart, grijs, blauw. NOOIT wit.
Lengtes: voor elke situatie is er een geschikte lengte. Voor warm weer zijn er sneakersokken, voor alle andere weertypes zijn er normale sokken, voor echt koud of sport zijn er speciale heren kniekousen.
Materiaal: katoen is natuurlijk voor de hang liggend. Vermijd sokken die geheel synthetisch zijn. Merino wol is de gouden standaard onder sokken, maar liefst niet honderd procent merino want dat beschadigd rap in de wasmachine.

Sneakersokken lijken in opkomst te zijn. Er zijn natuurlijk vele sneaker fanatiekelingen ook in ons land. En het beste draag je sneaker sokken, zodat de sok niet boven de sneakers uitkomt dat is geen gezicht.

Uitgelicht: Falke Family sneaker sok bij hemdvoorhem (SALE!)

Kniekousen beginnen meer in zwang te komen. Kniekousen zijn zeker fijn in de winter wanneer het koud en donker buiten is. Ook onderscheiden ze je van de rest. Ik bedoel hoeveel mannen ken jij die in het openbaar met kniekousen lopen.

Tip: Kniekousen voor de man 2018 bij hemdvoorhem

Kniekousen en sneaker sokken zijn dus altijd items die je maar beter in je kledingkast hebt kunnen liggen, ze voegen veel waarde toe. Echter verlies ook niet de reguliere herensok uit het oog. Dit is het wel wat sokken betreft zoals ik al aangaf begin artikel het is bepaald geen rocket science.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

53 + = 56