Investeer in diamanten met advies van experts

Investeer in diamanten met advies van experts

Wanneer je hebt besloten om te gaan investeren in diamanten is het altijd verstandig om de hulp van experts op dit gebied in te gaan schakelen.

Ondanks dat je veel informatie op het internet kunt vinden zijn er toch punten die je alleen kunt leren door ervaring.

Zo kan de kwaliteit van een diamant enkel worden bepaald door gebruik van de juiste apparatuur en kan ook de authenticiteit enkel met een speciale loep of microscoop worden geverifieerd.

Daarnaast kan je via een specialisten dichter bij de bron komen waardoor je een stuk voordelige uit bent omdat er minder marge wordt toegevoegd dan bij een tussenpersoon.

Om je in de goede richting te sturen wil ik graag Baunat Diamonds aanraden.
Dit zijn diamantairs die door de jaren heen een grootnetwerk aan diamantfabrikanten hebben opgebouwd en door deze contacten direct bij de bron zelf kunnen kopen.

Ook worden alle diamanten die worden verkocht door het Diamond Investment Office gecontroleerd door hooggekwalificeerde professionals die over een zeer grote diamantkennis beschikken. Ook worden alle diamanten die door Baunat worden verkocht geleverd met een certificaat met daarop de uitslag van de testen op de 4 C’s (hiermee wordt de kwaliteit van een diamant bepaald).

Om in contact te komen met Baunat kan je de onderstaande gegevens gebruiken:

BAUNAT Diamonds

Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam

+31 (0) 20 737 25 25

Diamanten zijn een uitstekende belegging

Door de steeds meer toenemende waarde zijn diamanten een zeer betrouwbare beleggingsmogelijkheid waar een goed rendement mee kan worden behaald.

Na de aankoop van diamanten kan je deze bewaren tot de waarde voldoende is toegenomen om deze weer te verkopen. Ook kan je ervoor kiezen om de ingekochte diamanten, met winst, te verkopen aan consumenten om zo sneller rendement te behalen.

Wanneer je ervoor zorgt dat je diamanten scherp inkoopt is het zelfs mogelijk deze met winst aan een juwelier te verkopen indien deze geen contacten met een rechtstreekse bron heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 8 = 18