Ideeën voor je inrichting geschikt voor de Zoomvergaderingen

Ideeën voor je inrichting geschikt voor de Zoomvergaderingen

In deze tijd van digitalisering worden online vergaderingen steeds belangrijker. In de afgelopen tijd hebben we een aantal blunders gezien binnen Zoomvergaderingen. Daarom hebben we hier een aantal tips op een rijtje gezet voor een mooie achtergrond en een geslaagde Zoomvergadering.

Werken met stoffen

Stoffen panelen zijn betaalbaar, lichtgewicht, moeiteloos op te zetten en te verwijderen, en je kunt ze op elke gewenste manier aanpassen. Het enige dat je nodig hebt, is een paal die vanuit een centrale hub naar de hoeken van de stof gaat, en een vleugje creativiteit. Als alternatief kunt u het stuk rekken, stevig verankerd op twee punten. Het creëren van een merkbanner van meubels voegt een diepe laag toe aan uw professionele uitstraling en kunt u letterlijk overal gebruiken. Afhankelijk van je positie en de achtergrond en de positie van je Interwonen meubels, moet je waarschijnlijk wat testen doen om er zeker van te zijn dat de stoffen banner groot genoeg is om de hele omgeving te vullen.

Wat te doen met het behang?

Je kunt elke bestaande plek gebruiken die bedekt is met behang, zolang het niet te grillig of verouderd is. Als je muren zijn geverfd, controleer dan of je een gebied kunt aanpassen en het kunt aanpassen als een officiële achtergrond voor je thuiskantoor met een zorgvuldig samengesteld stuk behang. Een andere oplossing kunnen muurstickers zijn, ofwel als merkiconografie of een ontworpen textuur om interesse toe te voegen. Vinylachtergronden zijn zeer betaalbaar en je kunt ze in bijna elk gewenst ontwerp krijgen, inclusief je merklogo.

Valt steen te combineren met het interieur?

Een kale bakstenen muur kan een geweldige video-achtergrond zijn voor een thuiskantoor, in de juiste setting. Het interieur in industriële stijl met bakstenen muren communiceert productiviteit en stuurt dienovereenkomstig een bericht. Bovendien is het monteren van meubels meestal goedkoop en gemakkelijk in te stellen. Als je muur effen wit is en je wilt dat je achtergrond dynamischer is, probeer dan witte, getextureerde stenen met plakband en schik ze in een interessant patroon.

Ingebouwde kasten

Ruimte kan kostbaar zijn, vooral wanneer elke centimeter telt. Jouw huis heeft een functie voor en na je werk, dus als vloeroppervlak is op een premie, kiest ingebouwde kasten of planken voor uw huis kantoor achtergrond. Ingebouwde onderdelen geven een interessante aantrekkingskracht en bieden tegelijkertijd praktische en ruime opbergruimte waar je al je bezittingen kunt bewaren en op elk moment kunt pakken zonder te storen.

Reacties zijn gesloten.