Andere handelingen om cellulite cups beter te laten werken

Andere handelingen om cellulite cups beter te laten werken

Cellulite cups kunnen nog beter werken tegen cellulitis wanneer deze onderdeel zijn van een breder plan om te zorgen dat de klachten worden teruggedrongen. De cups worden dan gebruikt voor de daadwerkelijke behandeling. Zo kunnen de bultjes onder de huid vandaan gemasseerd worden. Wanneer de frequentie van de behandeling na enkele weken afneemt, is er echter normaal gesproken kans op terugkeer van de klacht. Dit kan worden teruggedrongen door ook een aantal andere belangrijke stappen te zetten in combinatie met de cups. Zorg daarom altijd dat ook hieraan gedacht wordt wanneer de behandeling begonnen wordt.

Overgewicht verliezen

Het is verstandig om het gebruik van cellulite cups samen te laten vallen met het werken aan een beter gewicht. Door bijvoorbeeld meer te bewegen en gezonder te eten kan aan overgewicht worden gewerkt. Zo is er dus ook minder kans op een terugkeer van cellulitis. Dit komt omdat de klacht uiteindelijk niets anders is dan bultjes die worden gevormd door vetophopingen onder de huid. Wanneer er minder vet in het lichaam blijft opgeslagen, dan is er dus ook minder kans op de vorming van de bultjes. Dit helpt dus bij het voorkomen dat de klacht na de behandeling op korte termijn weer terugkeert.

Cafeïne

Een stof die goed werkt in de bestrijding tegen cellulitis is cafeïne. Dit wordt vooral ’s nachts aangeraden. Het is dan immers zo dat er geslapen wordt en er de kans bestaat dat de bultjes die net weggemasseerd zijn weer terugkeren. Cafeïne is een kortdurende oplossing waarmee de nachtelijke uren goed kunnen worden overbrugd. Dit betekent dus dat in de periode die tussen behandelingen in zit, in het begin één of twee dagen, op deze manier ook aan bestrijding gedaan kan worden. Dit kan helpen bij het beter laten werken van de middelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

77 − 70 =